HAGU B.V.    Zandstraat 16    5683 PL  BEST    t: 0499 - 399 355    f: 0499 - 392 556    e: info@hagu.nl

HOME    OVER HAGU    PRODUCTEN    COMMERCIAL    FOLDERS    SPAREN    ALLERGENEN   WEBSHOP    CONTACT

WEBSHOP:

U kunt natuurlijk ook bestellen via onze Webshop. Hier kunt u uw bestelling plaatsen via uw eigen persoonlijke bestellijst met daarbij uw bestelhistorie en prijs. Verder kunt u lopende aanbiedingen zien en op een groot aantal artikelen aanvullende informatie zoals de allergenen vinden. U kunt ook zelf uw eigen assortiment beheren.

Tevens kunt u in onze Webshop uw financiële gegevens bekijken en/of op te vragen. Bent u dus bijvoorbeeld een factuur kwijt, dan kunt u deze ophalen en printen indien nodig.

Tot slot kunnen wij ook tot op zekere hoogte een stukje maatwerk voor u leveren in onze Webshop, wilt u bepaalde dingen blokken voor medewerkers (zoals bijvoorbeeld facturen en prijzen) of een bepaalde volgorde in uw toonbare assortiment hebben kunnen wij dit voor u regelen. Redenen te meer om zeker gebruik te maken van onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke Webshop.

Indien u gebruik wenst te maken van onze webshop, verzoeken wij u om even contact op te nemen met een van de dames van de Order Entry, zij zullen er dan zorg voor dragen dat u zo spoedig mogelijk over een account beschikt.

Voor directe toegang tot onze webwinkel klik hier!
Indien u al beschikt over een account raden wij u aan bovenstaande link op te slaan in uw favorieten in uw internet browser.